Experten på fönsterputsning

Våra övriga RUT-tjänster

Veckostädning

Vi utför även ett flertal andra RUT-tjänster som exempelvis veckostädning. Tänk vad skönt att slippa den vanliga städningen och få tid över till dig själv, familjen och vännerna. Vi kommer tillsammans med dig överens om vilka behov du har och lägger upp städplanen efter det. Du väljer själv hur ofta vi ska komma.

Storstädning

Vår storstädning anpassas utifrån dina behov. Du kan välja att göra en ordentlig storstädning en eller ett par gånger om året, eller så börjar du din veckostädning med en storstädning. Storstädning innebär att vi rengör hemmet in i minsta detalj. Vi rengör ugnen, karmar, lister, skåpsluckor mm. Badrum, kök, hall, alla rum rengörs noga tills allt är skinande rent. Vi går igenom vad du vill att vi ska inkludera så att vi kan uppfylla dina förväntningar.

Flyttstädning

Det är mycket att tänka på när du ska flytta, då är flyttstädningen något som man med fördel kan lämna till oss. I flyttstädningen ingår alla moment som genomförs i storstädningen, plus en hel del till, som till exempel invändig rengörning av kyl, frys och ugn. Även fönsterputsning ingår i flyttstädningen.

Visningsstädning

Vi kan givetvis även hjälpa till med städning om du planerar att sälja huset eller lägenheten och vill ha den riktigt fräsch, fin och inbjudande till visningen.

Andra avdragsgilla RUT-tjänster som vi tillhandahåller är grovstädning, balkong-, och verandastädning och efter festen-städning.