Experten på fönsterputsning

Fönsterputsning

Alla fönsterputsningar ser inte likadana ut - det kan tvärtom vara ett mycket omväxlande yrke. Medarbetarna här har lång erfarenhet och klarar av alla situationer som kan uppstå i samband med en fönsterputsning, men du kan ändå hjälpa till.

Det underlättar för oss om du ger oss en del information i samband med att du beställer en fönsterputs i Stockholm. Det är inga avancerade formulär som behövs fyllas i eller så, utan handlar om enkla, grundläggande saker som din bostadsituation och hur fönstren ser ut och är placerade.

Alla fönster har sina förutsättningar

Lägenheter har sina speciella förutsättningar, precis som radhus och villor har, och så finns det givetvis individuella skillnader också.

När det gäller själva fönstren är hur många det rör sig om självklart viktigt att nämna. Annat som är bra att informera oss är storleken på fönstren, hur de är placerade (finns det svårtillgängliga fönster där stege behövs), om det finns några specialdetaljer som spröjsar, och så vidare. Allt detta alltså för att arbetet ska kunna utföras så effektivt som möjligt och resultatet bli så bra som möjligt. Men oavsett förutsättningarna levererar vi fönsterputsningar av högsta kvalitet.

Välstädade fönster är ett plus

I övrigt är det inte mycket du behöver göra. Våra medarbetare behöver tillgång till vatten (verktyg och rengöringsmedel har de med sig) förstås och så är vi alltid tacksamma om det är undanplockat (blommor, prydnader, osv) i fönstren. Ibland kan gardinerna behöva tas ner.

Boka en fönsterputsning i Stockholm nu

Det var några handfasta tips på vad du kan göra inför fönsterputsningen. Inte alltför betungade, eller hur? Det stora jobbet gör vår duktiga personal och du kan alltid vänta dig ett skinande rent resultat. Boka en fönsterputsning i Stockholm från oss idag via telefon eller epost.